Suomeksi In English Norsk Sverige

Luotettava kumppani -sertifikaatti

Asiakastieto-sertifikaatti

D&B-Sertifikaatti

Syöte-Huvilat Oy
Syötekuja 3
43250 Kolkanlahti
Katso sijainti Fonectasta.
puh: 014-439 700
fax: 014-439 701

mikko.puurunen@syotehuvilat.fi

Syöte-Huvilat Oy

"Olemme voineet toteuttaa asiakkaidemme mielessä kyteneitä unelmia laineiden liplatusta kuuntelevasta piilopirtistä, jonka rauha häivähtää mielessä kesken kiireisimmänkin työpäivän."

Jo 30 vuoden ajan olemme tarjonneet puitteita suomalaiseen asumiseen ja vapaa-aikaan. Joka vuosi yhä useampi perhe on päättänyt valmistella tulevaa joulua omassa hirsitalossa, joka jo sinällään luo luonnonläheisyydellään joulun lämmintä tunnelmaa.

Toimintamme tärkeimpänä päämääränä on asiakkaamme tyytyväisyyden takaaminen riippumatta siitä, onko kyseessä grillikatoksen valmistaminen suomalaiseen pihapiiriin tai hirsiomakotitalon valmistaminen tarkkuudestaan tunnetuille saksalaisille asiakkaille.

Tehtaamme sijaintipaikaksi olemme valinneet maamme parasta hirsitalon raaka-ainetta kasvavan Saarijärven mäntykankaat. Ensiluokkainen raaka-aine onkin yksi hyvä laadun kulmakivistä, joiden varaan jokainen asiakkaamme on turvallinen rakentaa. Suurimman osan käyttämistämme tukeista valitsemme yhteistyössä itse metsänomistajan ja paikallisen metsänhoitoyhdistyksen kanssa. Näin meillä on mahdollisuus vaikuttaa materiaalin parhaimpaan käyttötarkoitukseen.

Hirsivalikoimamme käsittää höylä-, pyörö- ja lamellihirret jotka valmistamme omana tuotantona raakatukista asennusvalmiiseen mittatarkkaan hirteen saakka. Näin ollen voimme kaikissa tuotantovaiheissa varmistua siitä, että tavoittelemamme korkea laatutaso säilyy ja voimme toimittaa laatuvaatimukset täyttävän hirsirakennuksen asiakkaallemme sovittuna ajankohtana. Hyvänä osoituksena täsmällisestä ja samalla joustavasta toimintatavastamme on kasvava vientikauppamme, sillä yli puolet tuotannostamme viedään maasta ja useimmiten toimitusosoitteena on Saksa. Hollannissa, Japanissa ja Kreikassa on myös kättemme töitä näkyvillä.

Yrityksemme sai vuonna 2004 Keski-Suomen Maakunnallisen Yrittäjäpalkinnon, Saarijärven Yrittäjäpalkinnon 1997 ja on pysynyt Suomen luottoluokitusjärjestelmien korkeimmassa luokassa vuodesta toiseen.

Meille Puurusen perheelle yrittäjyys on elämäntapa. Me olemme sopeutuneet vuosikymmenien kuluessa tähän ajatukseen ja puhallamme yhteen hiileen. Työnjakomme on muodostunut luontevasti, jolloin jokaisen vahvat puolensa pääsevät oikeuksiinsa niin sorvin kuin pohjapiirostenkin ääressä.

Tervetuloa hankkimaan unelmiesi hirsitalo meiltä!